Als u voor een boxspring Dordrecht kiest bent u aan het juiste adres bij Hendriksen Slaapcomfort b.v. Dit bedrijf heeft erg ervaren medewerkers in dienst. Zij kunnen u het allerbeste advies over verschillende soorten bedden geven. U kunt bij Hendriksen Slaapcomfort b.v. terecht voor waterbedden, boxsprings, slaapbanken, matrassen, kussens etc. Er is erg veel keuze, alles voor in de slaapkamer kunt u bij dit bedrijf vinden!

Boxspring van Wonderland

Voor op mijn slaapkamer was ik op zoek naar een boxspring Dordrecht. Ik kwam terecht op de website van Hendriksen Slaapcomfort b.v. Na wat rondkijken zowel op de website als in de showroom kocht ik een boxspring van het merk Wonderland. De medewerkers hebben mij goed advies gegeven over de soorten boxsprings.

 

Tevredenheid

Ik ben erg tevreden met mijn boxspring Dordrecht van Hendriksen Slaapcomfort b.v. De kwaliteit van het bed is zeer goed. Ik zal zeker vaker terugkomen als ik op zoek ben naar een boxspring. Dit bedrijf is zeker weten aan te raden. Naast mij zijn er nog een aantal andere klanten geweest die zeer positief te spreken zijn over Hendriksen Slaapcomfort b.v. Bekijk snel de website of ga langs de vestiging.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.