Ik had een woning gekocht die toe was aan een verbouwing. Ik wilde graag een open keuken dus er moest een muur verwijderd worden om dit te realiseren. De keuken die er op dat moment in zat was erg verouderd en ik wilde graag een moderne keuken laten plaatsen. Op de grond in slaapkamers lag laminaat wat ik wilde vervangen door vloerbedekking. De badkamer was ook erg verouderd dus ik wilde ook graag een nieuwe moderne badkamer. In de schoorsteen van de open haard zat een erg grote scheur die ik had laten maken omdat de rook van de haard eerst in de slaapkamers terecht kwam. Ik wilde ook graag ledverlichting in de keuken. Ik ging daarom op zoek naar  led verlichting keuken.

Informatie op het internet

Toen ik op zoek ging naar led verlichting keuken kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op de website van Led Ware. Ze beschikken over een erg ruim assortiment. Ze hanteren erg aantrekkelijke prijzen waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. Mijn bestelling van de led verlichting was super snel geleverd. Ik had ze zelf in de keuken geplaatst en ik was super blij met het resultaat van de led verlichting in mijn keuken die ik besteld had Ledware.nl.