Als u op zoek bent naar kwalitatieve waterbedden Helmond bent u bij Waterslaper aan het juiste adres. Zij bieden u verschillende soorten waterbedden aan. Er zitten erg veel voordelen aan een waterbed. Deze informatie kunt u allemaal op de website van Waterslaper lezen.

 

Lichtgewicht waterbedden

Een lichtgewicht waterbed is de oplossing voor een watermatras dat verstelbaar is. Het hoofdeinde van dit waterbed kan worden verstelt. Als u wilt dat het hoofdeinde kan worden versteld, moet u een zware bodem gebruiken, die niet aan het voeteneinde kan worden versteld.  De inhoud van dit watermatras is 90-100 liter inhoud en heeft een kern van schuim. Bij Waterslaper kunt u twee verschillende merken kopen, Bodyform en Cascade. De matrassen van de twee merken verschillen van elkaar. U kunt de verschillen op de website lezen. Waterbedden Helmond koopt u bij Waterslaper.

Tevredenheid aankoop

Ik heb een lichtgewicht waterbed gekocht van Waterslaper met een matras van Bodyfirm. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Er zit geen naad in mijn matras en hij kan zonder verwarming worden gebruikt. Daarnaast heb ik zelf de hardheid van het matras kunnen bepalen. Ik raad iedereen aan waterbedden Helmond aan te schaffen van Waterslaper. U krijgt hiervoor mooie producten en een zeer professionele service.