Ik had een opleiding afgerond aan het HBO in Nijmegen. Ik had van mijn werk iedere maand geld apart gelegd zodat ik hier uiteindelijk een huis van zou kunnen kopen. Nadat ik een aantal jaar gespaard had had ik eindelijk genoeg geld bij elkaar om een woning te kunnen kopen. Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik een woning tegen tegen een super aantrekkelijke prijs omdat die toe was aan een verbouwing. Ik wilde de oude keuken vervangen door een moderne keuken. Ik wilde het laminaat in de slaapkamers vervangen door vloerbedekkingen. En ik wilde een nieuwe vloer voor in de woonkamer. Ik ging daarom op het internet op zoek naar vloeren Enschede.

Website vergeleken

Nadat ik een tijdje had gezocht op vloeren Enschede kwam ik uit op de website van Tegelmaxx. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken zodat ik absoluut de laagste prijs zou hebben. Ze bieden super mooie vloeren tegen een zeer lage prijs aan. Ze beschikken ook over een erg grote showroom die ik had bezocht. Ik had een aankoop gedaan van een tegelvloer. Toen de vloer er eenmaal in lag was ik superblij met het resultaat. Tegelmaxx is echt een aanrader als je op zoek bent naar vloeren tegen een lage prijs.