Ik ging samen met mijn vriendin in een woning in Utrecht wonen. Het huis hebben wij tegen een erg aantrekkelijke prijs kunnen kopen. het huis was echter wel toe aan een zeer scherpe prijs omdat de woning gerenoveerd moest worden. De badkamer heb ik laten opknappen en ik heb ook voor de badkamer een aantal nieuwe badkamer meubelen gekocht. Het laminaat in de gang, de keuken en in de woonkamer heb ik laten vervangen door een super mooie vloer met vloerverwarming. Toen de badkamer opgeknapt was viel het mij op dat het water dat uit de kraan komt erg traag opwarmt. Ik vond dit zelf erg vervelend. Ik ging op het internet op zoek naar meer informatie voor een oplossing van het probleem. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar meer informatie kwam ik uit op het vervangen van de boiler. Ik ging daarom op het internet op zoek naar meer informatie over een bedrijf die kwaliteits boilers aanbiedt tegen een scherpe prijs.

meer informatie

Website

Nadat ik een tijdje had gezocht op het internet kwam ik uit op de website van boilermarkt. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten aanbieden. Ze bieden onder andere echt uitstekende service aan. Ze bieden gratis verzending aan en ze bieden 2 jaar garantie op de producten die ze verkopen. Ik besloot daarom om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe boiler. De boiler was erg snel geleverd en erg snel gemonteerd. Het water wat nu uit de kraan komt is zo goed als direct warm.