Ik was op zoek naar een nieuwe vloer voor in mijn slaapkamer. Ik wilde hiervoor graag een pvc vloer laten leggen. Ik woon nu sinds een maand samen met mijn vriendin in onze nieuwe woning in Amsterdam. We gingen daarom beide op zoek naar PVC vloeren Amsterdam. Toen ik klaar was met mijn werk werd ik gebeld door mijn vriendin. Ze vertelde dat ze een bedrijf had gevonden voor de PVC vloer voor de slaapkamer. Toen ik eenmaal thuis kwam heeft ze mij de website van het bedrijf laten zien. Hier hebben we beide even goed naar gekeken. Er was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar ze voor staan.

Website
Er waren ook een aantal acties te vinden voor de pvc vloeren. We zochten meer informatie onder het kopje PVC vloeren Amsterdam. We hadden in de webshop een vloer uitgezocht die ons wel aansprak. We konden deze vloer gelijk via internetbankieren betalen. De PVC vloer werd een aantal dagen later geleverd. We hebben de vloer er inmiddels in liggen en we zijn allebei erg tevreden over het resultaat. We besloten daarom ook om een nieuwe tegelvloer van DirectFloor in de woonkamer te leggen. We zochten daarom naar meer informatie over tegelvloeren. We werden erg vriendelijk geholpen en we kregen goed advies.