Bent u opzoek naar mozaiek wandtegels? Dan bent u bij mozaiektegel.com aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met veel verschillende wandtegels.

mozaiek wandtegels

Alle maten, vormen en kleuren

 

Onze tegels zijn beschikbaar in alle maten, vormen en kleuren. Afmetingen staat bij de afbeelding. Bent u op zoek naar een speciale afmeting? Geef die dan even in in de zoekmachine. Qua tegelvormen zijn er verschillende vormen die zeer geliefd zijn. Zo zijn rechthoekige mozaiek wandtegels erg geliefd voor in de keuken, en is de ´hexagon´ weer geliefd voor de badkamer of het toilet. Bent u op zoek naar speciaal advies? Stel dan een vraag in de klantenservice op de website.

Persoonlijke ervaring met Mozaïek Tegel

 

Ik heb een hele leuke indruk gekregen van Mozaïek Tegel. Een paar maanden geleden zijn wij verhuisd en ik moest nieuwe tegels voor in de keuken, wc en voor op de badkamer. Toen hoorde ik van andere mensen dat dit bedrijf bij hun ook een hele goede indruk heeft achtergelaten. Toen ben ik Mozaïek Tegel ook gaan benaderen en ben erg blij met het resultaat van de tegels. Ik heb ze speciaal op maat laten maken en ze passen perfect. Ik ben langs de winkel geweest en ze waren erg klantvriendelijk en hielpen ons meteen. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Contact

U kunt via bellen, mailen of via de klantenservice op de site een afspraak maken.