Mijn vriendin is inmiddels 4 maanden zwanger en we wilde beginnen aan het inrichten van de babykamer. Mijn vriendin was getagd in een Facebook post van een vriendin die haar babykamer inmiddels af had. Onder de post was een link te vinden die haar doorverwees naar de website van het bedrijf. Ze was erg enthousiast over hoe de babykamer eruit was komen te zien. Onder de post werd naar de webshop vermeld waardoor je doorverwezen werd naar de website.

Website

Dezelfde dag kwam mijn vriendin nog naar mij toe om mij de Facebook post te laten zien. Onder de post werd ik doorverwezen door middel van naar de webshop link die onder de post stond. Er was erg veel inspiratie en informatie te vinden over wat het bedrijf voor ons zou kunnen betekenen.

Service

Op de website waren ook een aantal topmerken te vinden voor de kindermeubels. We kwamen uit op het Bopita kindermerk. Ze staan garant voor veiligheid en de meubels gaan erg lang mee. We hadden een aantal aankopen gedaan en waren begonnen met het inrichten van de babykamer. We waren begonnen met het inrichten en waren binnen een paar dagen klaar. We waren erg tevreden over het resultaat.