Na een aantal jaar is jouw camper weer toe aan een nieuw Camper matras. Maar hoe kies je nou eigenlijk een nieuw matras uit? En ga jij weer voor hetzelfde matras, of ben je nu toch echt toe aan iets nieuws? Door een bezoek te brengen aan een speciale winkel hiervoor, zul jij uiteindelijk de juiste keuze maken. Zo kun je gaan voor een Frans bed, maar is zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden waar jij uit kunt kiezen. Ga daarom snel naar de winkel en kies jouw nieuwe matras uit! 

Hoe weet je dat je toe bent aan een nieuw matras? 

Je weet dat je toe bent aan een nieuw Camper matras wanneer je niet meer lekker ligt, wanneer er contant een deuk in het matras zit en wanneer je merkt dat het matras geen goede ondersteuning meer aan je lichaam geeft. Het is dan tijd om een nieuw matras uit te kiezen. Je kunt dan naar een winkel gaan en allerlei opties uitproberen. Zo kun je eens gaan proef liggen op een Frans bed, maar kun je ook andere bedden uitproberen zoals een Queens size bed, of als het past een King size bed. Laat je vooral goed informeren door de specialisten in de winkel. Goede ondersteuning voor je lichaam is namelijk ontzettend belangrijk. 

Waar kan ik mijn oude matras laten? 

Wanneer jij een nieuw Camper matras hebt gekocht, dan moet je je oude matras natuurlijk ook ergens later. In sommige gevallen kun je ervoor kiezen om het matras achter te laten bij de winkel waar je een nieuw Frans bed hebt gekocht. Mocht dit niet kunnen, dan zul je toch echt zelf aan de slag moeten om van dat oude matras af te komen. In dat geval kun je ervoor kiezen om het matras aan de straat te zetten zodat het meegenomen kan worden met het grof vuil, of je kunt het matras naar de milieustraat brengen. Wanneer je ervoor kiest om naar de milieustraat te gaan, kan het zijn dat hier wel wat kosten aan verbonden zitten.