Op zoek naar mooie verlichting barendrecht? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Het Lichtpaleis. Bij het Lichtpaleis is alles zeer scherp geprijsd. Bij het Lichtpaleis werkt vakkundig personeel waarbij de klant op 1 staat. Het personeel is bovendien ook nog is erg vriendelijk. Het personeel neetm altijd de tijd voor u en probeert zo mooi mogelijke verlichting bij u te zoeken. De producten zijn van goede en stevige kwaliteit. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik heb voor 3 weken terug buiten verlichting gekocht bij dit bedrijf. En ben erg blij hiermee. Het personeel was heel erg vriendelijk en had echt verstand van wat ze deden. Toen ik binnenkwam werd ik al vriendelijk ontvangen. Ik ben erg blij met mijn keuze voor dit bedrijf ik voelde mij op mijn gemak, ik vond het een scherpe prijs, ik vond het er netjes en verzorgd uitzien en de producten zijn van goede kwaliteit. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere mensen die buitenverlichting zoeken.